Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent Şehir Ormanı içerisinde inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Maceraparkı’na başvurular başladı. İp kaydırak, serbest atlayış ve tırmanma parkurlarında adrenalin dolu bir gün yaşamak isteyenler ebilet.sakarya.bel.tr adresinden kayıt yaptırabilir.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşayarak Öğrenme ve Maceraparkı vatandaşların hizmetinde. Yenikent Şehir Ormanı içerisinde inşa edilen merkezde yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye uygulamalı eğitim verildiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Bu yıl içerisinde faaliyete aldığımız merkezimizde alanında uzman eğitmenlerimizle, yaklaşık 2 bin 500 öğrencimize hizmet verdik. Adrenalin dolu bir gün yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı ip kaydırak, tırmanma duvarı, serbest atlayış platformu ve ip parkurun yer aldığı Maceraparkımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Adrenalin Dolu Bir Gün
Yüce, “Aktiviteler katılımcılara takım halinde çalışabilme, rekabet edebilme, özgüven ve cesaret geliştirme, risk alabilme ve odaklanma gibi yeteneklerini geliştirme imkanı sunuyor. Oluşturulan ücretli seanslar için kayıt almaya başladık. Vatandaşlarımız ebilet.sakarya.bel.tr adresinden veya Yenikent Şehir Ormanı içerisinde bulunan Maceraparkımızdan kayıtlarını yaptırabilir. Konu ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız merkezimizin 221 40 60 nolu telefonunu arayabilir” ifadelerini kullandı.