Karasu’nun heyecanla beklediği Sosyal Gelişim Merkezi projesinde gelinen son noktayı açıklayan Başkan Toçoğlu, “Karasulu kadınları, çocukları, yaşlıları, engellileri, aileleri kısacası tüm ilçe sakinlerini bir araya getirecek yeni merkezimiz için 27 Şubat Pazartesi günü ihaleye çıkıyoruz. Karasumuza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce Karasu’ya müjdesini verdiği Sosyal Gelişim Merkezi projesinde gelinen son noktayla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Projesi büyük beğeni kazanan merkezin yapım ihalesi için tarihin netleştiğini belirten Toçoğlu, “Karasulu kadınları, çocukları, yaşlıları, engellileri, aileleri kısacası tüm ilçe sakinlerini bir araya getirecek yeni merkezimiz için 27 Şubat Pazartesi günü ihaleye çıkıyoruz. Karasumuza hayırlı olsun” diye konuştu.

Karasu’ya anlamlı proje
Karasu’da faaliyetlerini sürdüren yerel ortakların da proje süreçlerine dâhil edildiğini söyleyen Toçoğlu, “Karasu’ya müjdesini verdiğimiz bir projeyi daha gerçekleştirecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bilindiği gibi bu tarz merkezlerimizi ilçelerimize de kazandırıyoruz. Akyazı’daki projemiz hizmette. Geyve’de çok güzel bir Sosyal Gelişim Merkezi’ni tamamladık. Sapanca’da çalışmalara devam ediyoruz. Karasu için de inşallah yapım ihalesinden sonra inşa çalışmalarımızı başlatacağız. Kısa süre içerisinde projeyi tamamlayıp hizmete almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Projede yok yok
Proje detaylarına da değinen Başkan Toçoğlu, “Projemiz Aşağıincili Mahallesi’ndeki yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda inşa edilecek. Bu merkezde inşallah 250 kişilik bir konferans salonu yer alacak. Kafeterya, giriş holü ve danışma, çok amaçlı salon, seminer salonu, teknik ofisler de merkezimizde hemşerilerimizin kullanımlarına sunulacak. Ayrıca bilgisayar, müzik, güzel sanatlar, dil, el sanatları ve çok amaçlı sınıflar da Karasulu kardeşlerimizin hizmetinde olacak” ifadelerini kullandı.