Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi öğrencileri daha güzel bir dünya hedefiyle birbirinden anlamlı etkinliklere imza atıyor. Bu kapsamda öğrenciler son olarak Hayal Yorganı adını verdikleri bir çalışmayı hayata geçirdiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Drama Sınıfı öğrencileri 2017 yılında daha güzel bir dünya hedefiyle anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Bu kapsamda renkli kâğıt ve kalemler, yapıştırıcılar ve diğer gereçleri ellerine alan öğrenciler hummalı çalışmalar sonucunda yeni yılda nasıl bir dünya hayal ettiklerini çizerek anlattılar.

Hayal yorganı hazırladılar
Hazırladıkları sloganların yanı sıra yeni yıl umutlarına ilişkin duygularını özel bir yorganda bir araya getiren öğrenciler çalışmalarına Hayal Yorganı adını verdiler. Öğrencilerin yeni yıldan en büyük beklentilerinin barış ve huzur içinde yaşamak olduğu gözlenirken; yorganda bulunan tüm dünyada kan ve gözyaşının biran önce durması yönündeki temenniler ise ayrıca dikkat çekti. Sosyal Gelişim Merkezi’nden yapılan açıklamada, hayata geçirilen çalışma ile öğrencilerin ortak hedefler doğrultusunda ortak hareket etmelerine katkı sunulmasının hedeflendiği dile getirildi.