Erenlerde Aşk-ı Ramazan

Ali Tel’den Kuran tilaveti
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile iftar sofralarını tek tek dolaştı. Vatandaşlar ile yakından ilgilenen Başkan Toçoğlu, ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Dünya birincisi Hafız Ali Tel’in Kuranı Kerim tilaveti ve yapılan dualar ile Erenler’de binlerce vatandaş oruç açtı.

Öztürk: Yunus Emre Meydanı hayırlı olsun
Programın sonunda kısa bir konuşma yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Büyükşehir Belediyesi Mahallemde İftar Var programları kapsamında, ilçemizde çok güzel bir organizasyon düzenledi. Düzenlenen bu program için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Bu programla birlikte Yunus Emre Meydanı’nı da vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Huzurlu ve mutlu nice Ramazanlara
Programın son konuşmasını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptı. Açılışı gerçekleştirilen Yunus Emre Meydanı’nın hayırlı olmasını dileyen Başkan Toçoğlu, “Cenabı Hak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin. Bizleri böylesine huzurlu ve mutlu nice Ramazanlara eriştirsin. Bu vesileyle Erenler Belediyesinin vatandaşlarımıza hediye ettiği Yunus Emre Meydanı’nın da açılışını gerçekleştirmiş oluyoruz. Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Gece gündüz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz ve birbirimize sahip çıktığımız sürece, daha nice hayırlı hizmetler gerçekleştireceğiz. Programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan ayımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.