Erenler’de Altyapı Çalışmaları Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Erenler ve Serdivan ilçelerinde hayata geçirilecek yeni içmesuyu projeleri için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.  29 Mart Salı günü yaklaşık 100 milyonluk yatırımların ihalesine çıkılacağını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği projede ilk olarak Erenler için planladığımız yatırımda ihaleye çıkıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.  

Çalışmalar Erenler’den Başlıyor
SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizin altyapı ve içmesuyunu güvence altına almak için planladığımız projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda tüm ilçelerimizde kanalizasyon, atıksu, içme suyu ve yağmursuyu hattı çalışmalarımız devam ediyor. Erenler ve Serdivan ilçelerimiz için yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Erenler ve Serdivan ilçelerimizin eskiyen içmesuyu hatlarını yeniliyoruz. İlk etapta Erenler içmesuyu şebeke hattı projesinde ihaleye çıkıyoruz. Kısa süre içerisinde ise Serdivan için planladığımız projemizin ihalesine çıkacağız” ifadelerini kullandı.

100 Milyonluk Yatırım
Yaklaşık 100 Milyon TL’lik çalışmalar kapsamında iki ilçede 320 kilometrenin üzerinde içmesuyu hattı inşa edeceklerini belirten Rüstem Keleş, “Serdivan ve Erenler ilçelerimizde eskiyen hat kaynaklı su kesintileri zaman zaman yaşanabiliyor. İnşallah yatırımımızın tamamlanmasıyla şebeke kaynaklı kesintilerin önüne geçmiş olacağız. Hayata geçirilecek proje ile Erenler ve Serdivan uzun yıllar içmesuyunda sıkıntı yaşamayacak. Ayrıca Erenler ilçemize projemiz kapsamında yaklaşık 10 kilometrelik yağmursuyu hattı da inşa edeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.