Engelli Hizmetleri’nin yeni yerinde faaliyetlerine devam ettiğini belirten Davut Yüce, zihinsel engelli ve otizmli bireyler için egzersiz derslerinin başlayacağını duyurdu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, eski terminal arazisinde inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi’nde faaliyetlerine başladı. Engelli vatandaşlar için destek hizmetlerinin yanı sıra eğitim faaliyetlerinin de gerçekleştirildiği merkezde, yaz kursları devam ediyor. 200’ün üzerinde engelli vatandaşın eğitim aldığı Yaz Kursları’nın Eylül ayına kadar süreceğini ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, yeni açılacak bireysel ve grup egzersiz derslerine ise kayıtların başladığını belirtti.

Eğitimler 31 Temmuz’da başlayacak
Yüce, “Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz, Yaz Kursları kapsamında 15 branşta, 200’ün üzerinde engelli vatandaşımıza eğitim veriyor. Okuma yazmadan, ahşap süslemeye, resim ve takı tasarımına kadar devam eden eğitimlerin yanı sıra yeni bir branş daha açtık. İnşallah 6-35 yaşlarındaki otizmli ve zihinsel engelli vatandaşlarımız için bireysel ve grup egzersiz dersleri vereceğiz. Eğitimlerimiz 31 Temmuz Perşembe günü başlayacak, kayıtlarımız devam ediyor. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Engelli Hizmetleri’nin 281 88 05 nolu telefonunu arayabilir” dedi.