Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayının son huzur sofralarını Arifiye’ye kurdu. Kardeşlik buluşmasına misafir olan Arifiyeliler hep birlikte oruç açtı. Programda ayrıca çocuklar için mini gösteriler de gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Arifiye’de sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve çok sayıda vatandaş kardeşlik sofralarının misafiri oldu.

Kardeşlik sofralarının son durağı Arifiye
Arifiye Meydan’ın ev sahipliği yaptığı program Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezan ve edilen dualar ile Arifiye, Ramazan’ın manevi iklimini hep birlikte soludu. Arifiyelilerin Ramazan Bayramını tebrik ederek konuşmalarına başlayan Başkan Toçoğlu, “Rabbim bizi nice Ramazanlara hep birlikte erişmeyi nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel tablolar hiç eksik olmasın. Bugün buluşmamızda bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bayramoğlu’ndan Eşsiz Performans
Yılın son iftar programında son kez sahne alan Hayali Seçkin Bayramoğlu da meddah hikayeleri ile yüzlerde tebessüm bıraktı. Bayramoğlu’nun eğlenceli anlatımına dikkat kesilen çocuklar keyifli dakikalar yaşadı.