Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Kano takımı sporcuları 18’inci Akdeniz Oyunları’nda milli formayla mücadele ediyor. Kano sporcusu Mustafa Özmen’in de yer aldığı Türkiye Milli Takımı final yarışmalarının sonucunda 18’inci Akdeniz Oyunları’nda 6. olurken; bisikletçiler Ahmet Örken ve Oğuzhan Tiryaki ise 28 Haziran Perşembe günü yol yarışları ve 30 Haziran Cumartesi günü zamana karşı yarışlarıyla madalya arayacaklar.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet ve Kano takımı sporcuları 18’inci Akdeniz Oyunları’nda milli formayla mücadele ediyor. İspanya’nın Tarragona kentinde devam eden yarışlarda Bisiklet Takımı sporcuları Ahmet Örken ve Oğuzhan Tiryaki yer alırken; Kano’da ise Mustafa Özmen yer aldı.

Madalya için ter dökecekler
K2 500 metre Kano Yarışlarında Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Mustafa Özmen’in de yer aldığı Türkiye Milli Takımı final yarışmalarının sonucunda 18’inci Akdeniz Oyunları’nda 6. oldu. Türkiye’nin Avrupa Şampiyonu unvanlı ilk ve tek sporcusu olma özelliğini taşıyan Ahmet Örken ile Oğuzhan Tiryaki ise 28 Haziran Perşembe günü yol yarışları ve 30 Haziran Cumartesi günü zamana karşı yarışlarıyla madalya arayacaklar.

Başarı dilekleri
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Öncelikle 18’inci Akdeniz Oyunlarında yarışan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Kulübümüz Kano Takımı’nın başarılı ismi Mustafa Özmen’e Milli formayla gösterdiği mücadele ve derece için kutluyorum. Önümüzdeki günlerde bisikletçilerimiz madalya için ter dökecek. İnşallah güzel sonuçlar elde edeceklerdir” dedi.