Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde eğitimlerin devam ettiğini belirten Psikolog Miray Şahin, “Atölye çalışmamızla aktif çalışma hayatında olan bireylerin stres düzeylerini azaltmayı ve onlara stresle baş edebilme becerisi kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde eğitimler devam ediyor. Sosyal Gelişim Merkezi Psikologlarından Miray Şahin, devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Yaklaşık bir ay önce Pozitif Yaşam ve Ritim Atölyesi’nde eğitimlerimizi başlattık. Şubat ayının sonuna kadar devam edecek olan atölyede, iş ve aile yaşamı dengesi, evlilik öncesi ve sonrası çiftler arası iletişim, öfke yönetimi, duygu çalışmaları konularının yanı sıra ritim uygulamalarında da eğitimler sunacağız” şeklinde konuştu.

Pozitif yaşam ve ritim
Psikolog Miray Şahin, “Atölye çalışmamızla aktif çalışma hayatında olan bireylerin stres düzeylerini azaltmayı ve onlara stresle baş edebilme becerisi kazandırmayı hedefliyoruz. Haftada bir gün olarak devam eden atölyemizde şimdiye kadar ritim ve drama çalışmalarıyla stresle baş etme konularını işledik. Önümüzdeki haftalarda da diğer başlıklarda eğitimlerimiz olacak. Bu çalışmayı gerçekten önemsiyoruz. İnşallah bu atölye çalışmamız aşırı stres altında olanlar için faydalı olacaktır” diye konuştu.