Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akyazı’da yaklaşık 11 kilometrelik güzergahı asfaltladı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, asfalt çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, Akyazı’da yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni Büyükşehir Yasası’nın yürürlüğe girmesinin ardından tüm ilçelerde asfalt çalışmalarının koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Oktar, “Ekiplerimiz Akyazı’da bugüne kadar yaklaşık 11 kilometrelik grup ve köy içi yolunda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerimiz bu çalışmasında güzergahlara yaklaşık 10 bin 700 ton asfalt döktü” dedi.

Yaklaşık 13 kilometrelik güzergah
Çalışmaların Pınarbaşı köy içi yolunda devam ettiğini de sözlerine ekleyen Oktar, “Ekiplerimiz Akyazı Pınarbaşı köy yolunda çalışmalarına devam ediyor. Burada da yaklaşık bin metrelik güzergah asfaltlanacak. Bu çalışmamızın ardından Dokurcun merkezinde de yine yaklaşık 700 metrelik yolun asfalt kaplaması gerçekleştirilecek. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla ilçemizde yaklaşık 13 kilometrelik güzergah asfaltlanmış olacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.