Büyükşehir Belediyesi Akyazı SGM öğrencilerinin hazırladığı yılsonu gösterimi Akyazılıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan programın sonunda öğrencilerin performansı ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri öğrencilerinin hazırladığı yılsonu etkinlikleri gerçekleştirildi. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi’nde ilk defa gerçekleşen yılsonu gösterimine Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Aksakal, Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu, öğrenci aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Renkli etkinlikler
Bağlama, gitar, drama, ingilizce sınıfı öğrencilerinin hazırladığı gösteriler ilgiyle izlendi. Ayrıca resim ve tasarım sınıfı öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları el emeği eseleri katılımcıların beğenisine sunuldu. Satranç ve mangala turnuvalarında dereceye giren öğrencilere de hediyelerini Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Murat Kıroğlu takdim etti. Renkli görüntülere sahne olan programın sonunda öğrencilerin performansı ayakta alkışlandı.

Mangala ve Satranç turnuvasında dereceye giren isimler şu şekilde:

Mangala

1 – Hasan Başyurt

2- Erhan Çetin Özkan

3- Ömer Tanrıkulu

Satranç

1- Mustafa İrfan Evez

2- Ahmet Eren Duyar

3- Saliha Avcı