Akyazı Meydan İhalesi Tamam

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’ya yapılacak olan meydanın ihalesi gerçekleşti. İhaleye üç firma katıldı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun müjdesini verdiği, Akyazı çarşı merkezinde bulunan meydanda yapacağımız çevre düzenleme çalışmasının ihalesini gerçekleştirdik. Akyazı’mıza çok güzel bir meydan kazandıracağız. Hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

İhaleye 3 firma katıldı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Akyazı çarşı merkezinde bulunan trafiğe kapalı bulvarda çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirecek. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada, Başkan Zeki Toçoğlu’nun Akyazı ziyaretinde sözünü verdiği çalışmanın ihalesini gerçekleştirdiklerini belirtti. Oktar, “Sakarya’mızı güzelleştirmek adına hız kazandırdığımız çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Akyazı’mız için önemli bir projenin ihalesine çıktık. İhalemize üç firma katıldı. İhaleye katılan firmalar;
YILÇE Müh. İnş. Taah. Tic. San. Ltd. Şti. (570 bin TL)
MARMARA Tek. Bil. İnş. Tic. San. Ltd. Şti. (578 bin 985,30 TL)
BUDAKSAN Elk. San. ve Tic. Ltd. Şti (574 bin 293 TL) olarak tekliflerini sundular. İhalenin sonucu ihale komisyonumuzun değerlendirmesinin ardından kamuoyuna açıklanacaktır” diye konuştu.

Çarşı merkezde
İhalesi gerçekleşen proje kapsamında yapılacak işlerle ilgili olarak da bilgi veren Ali Oktar,  “Akyazı çarşı merkezinde bulunan trafiğe kapalı bulvarda çevre düzenlemesini hayata geçireceğiz. Bu kapsamda, aydınlatma direklerini ve bulvar zeminini yeniliyoruz. Ayrıca bulvara da yeni bir havuz yapacağız. İhalesini gerçekleştirdiğimiz çalışmaları tez zamanda başlatmak ve bitirmek istiyoruz. Hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.