Asfalt programına Sapanca’nın ardından Arifiye’de devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Sapanca’da yaklaşık 2 kilometrelik güzergah asfaltladık. Arifiye’de ise 3 kilometrelik yol asfaltlanacak. Çalışmalarımız kapsamında toplamda 5 bin ton asfalt kullanılacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, asfalt programına Arifiye’de devam ettiklerini açıkladı. Sapanca’da gerçekleştirilen çalışmaların ardından Arifiye Belediyesi tarafından belirlenen lokal alanları asfaltladıklarını ifade eden Oktar, “Kısa bir süre önce Sapanca Meslek Yüksekokulu önü ve Kırkpınar Üst Geçidi’nin bulunduğu alan dahil olmak üzere 10 metre genişliğindeki yaklaşık 2 kilometrelik güzergahı asfaltladık. Bu çalışmamızda 3 bin ton asfalt kullandık. Sapanca ilçemizin ardından da Arifiye Belediyesi tarafından belirlenen alanlarda asfalt çalışmasını başlattık” diye konuştu.

Çalışmalar devam edecek
Arifiye’de Toyota Hastanesi kavşağı ve Organize Sanayi Bölgesi önü de dahil olmak üzere yaklaşık 3 bin metrelik güzergahın asfaltlanacağını da ifade eden Ali Oktar, “İlçemizdeki çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 3 kilometrelik güzergah asfaltlanacak ve 3 bin ton asfalt kullanılacak. Arifiye’deki çalışmalarımızın ardından ekiplerimiz Adapazarı ilçesinde çalışmalarına devam edecek” ifadelerini kullandı.